Brugsanvisning

 

RhizoBio.  Mikrobiologisk plantestarter til vækstmedier – Mikro Granulat

RhizoBio plantestarter er udviklet af det danske verdensfirma Novozymes til roser og alle andre planter for at give dem den bedst tænkelige start i din have. RhizoBio spiller sammen med miljøet og udvikler et kraftigere rodnet. Den virker som en katalysator, på den måde at planterner bliver i stand til bedre at kunne optage vand og næringsstoffer, hvilket medfører bedre vækst. Bedre vækst betyder øget modstandskraft over for sygdomme. RhizoBio indeholder også en række mikroorganismer, der er med til at give jorden mere liv. Bio plantestarter har efterhånden været i handel et stykket tid og sælges under forskellige handelsnavne. RhizoBio plantestarter anvendes af både professionelle og non professionelle i ind- og udland. RhizoBio

3-1-2 er en plantestarter til planteproduktion i potter og på friland og skal blandes med i vækstmediet. RhizoBio er et biologisk produkt, der er tilsat 18 stammer af endo- og ekto mykorrhiza. Indholdet af mykorrhiza er på 5 %. Produktet øger de fleste planters og græssers optag af næring og vand. Tilsat 6 stammer af høj effektive mikroorganismer for at give sundere og stærkere planter. Indholdet af bakterie-kulturer er på 0,51 %. Produktet er baseret på organiske næringsstoffer, fjermel og et kompleks af biostimulanter i form af humussyrer, tang, vitaminer, kulhydrater og aminosyrer. Effektivt ved pH-værdier mellem 5,5 og 8,5.

Posen indeholder 450 gram og det rækker til 9-10 planter (ca.50 gram pr. plante) Indholdet anvendes direkte fra posen. Opbevares posen tæt lukket på et mørkt og tørt sted mellem 10-20 grader, så har RhizoBio en holdbarhed på to år. Tåler ikke frost.

 Sådan bruger du RhizoBio! 

Ved plantning af barrods roser gøres rødderne våde. Hold rosen over plantehullet og drys indholdet direkte på de fugtige rødder. Det er vigtigt at RhizoBio kommer i kontakt med rødderne.  Pulveret vil klæbe til de fugtige rødder og resten drysser ned i plantehullet.

Ved plantning af pottede roser. Du har haft potten stående i vand så den er godt gennemtrukket. Tag planten forsigtigt ud af potten og undgå at klumpen falder fra hinanden. Hold klumpen over plantehullet og drys pulveret hele vejen rundt på klumpen.

Ved begge ovennævnte gælder det, at hvis du har fyldt næringsstoffer så som komposteret gødning, fjer eller benmel i plantejorden, så skal plantejorden blandes rigtig godt før du drysser pulver på planten og sætter planten/klumpen ned.

RhizoBio kan med fordel gives til planter der allerede er plantet, men som du synes ikke er kommet særlig godt fra start og hænger lidt med ørerne. Med spade, hakkejern el. lign. laver du en rille rundt om planten uden at du beskadiger rødderne. I rillen stikker du nogle huller med din gravegreb, drys pulveret ned i hullerne, vand godt bagefter og dæk hullerne.  RhizoBio bør ikke anvendes til surbundsplanter og planter af lyngfamilien.

RhizoBio plantestarter er genialt, men husk at dine roser stadigvæLæs for en sikkerheds skyld” Et liv med roser”heri kan du læse om alt det andet som du også skal vide, når du gerne vil have de smukkeste roser.

Jeg sender gerne bogen med en personlig hilsen

Husk at roser skal have gødning, vand og masser af kærlighed.

 

Birthe og Ernst Jensen ,Gedeager 12 – Ø. Vedsted,

6760 Ribe – DK Danmark

E-mail:  egj@post1.dknet.dk

Tlf. nr. 7542 1834 bedst formiddag.

www. etlivmedroser.dk

 

Læs for en sikkerheds skyld

Et liv med roser

heri kan du læse om alt det andet som du også skal vide, når du gerne vil have de smukkeste roser.

Jeg sender gerne bogen med en personlig hilsen.

Bestil ny portion gå ind RhizoBio.

 

 

 

 

 

 

 

Comments are closed