RootBooster/ (RhizoBio)

Til dig der tidligere købte RhizoBio:

Vi måtte opgive at fortsætte med RhizoBio. Vores danske Novozymes solgte konceptet til et amerikansk firma, og de vil slet ikke handle med små firmaer som os, hvis ikke vi aftager min. 5 tons  om året. Derfor har vi selvfølgelig kigget os omkring, hvad der kunne erstatte RhizoBio. Heldigvis findes der lignende produkter som vi selv har stødt på i udlandet. England er på vej ud af EU, så dem droppede vi og valgte et firma på kontinentet.

RootBooster hedder afløseren, og den bruger du helt på samme måde  som du brugte RhizoBio.

RootBooster – Hvad er det, og hvordan virker det?

RootBooster, er en mikrobiologisk plantestarter, som medfører at roser og alle andre planter udvikler et kraftigere rodnet.
Det giver dine roser og alle andre planter, med undtagelse af planter der vokser i surbund, som f.eks. rododendron den bedst tænkelige start i din have.
Det virker som en katalysator, så planterner bliver i stand til bedre, at kunne optage vand og næringsstoffer, hvilket medfører bedre vækst.
Bedre vækst betyder øget modstandskraft over for sygdomme.

RootBooster indeholder en række mikroorganismer, der er med til at give jorden mere liv.

RootBooster – hvordan anvendes det?   Læs mere om anvendelsen i brugsanvisningen.

Indholdet anvendes direkte fra posen, du bruger ca. 50 gram til én plante.

Ved plantning af barrods roser gøres rødderne våde. Hold rosen over plantehullet og drys indholdet direkte på de fugtige rødder. Det er vigtigt at  rootBooster kommer i kontakt med rødderne. Noget af granulatet vil klæbe til de fugtige rødder og resten drysser ned i plantehullet.

Ved plantning af pottede roser. Du har haft potten stående i vand så den er godt gennemtrukket. Tag planten forsigtigt ud af potten og undgå at klumpen falder fra hinanden. Hold klumpen over plantehullet og drys pulveret hele vejen rundt på klumpen.

Ved begge ovennævnte gælder det, at hvis du har fyldt næringsstoffer så som komposteret gødning, fjer eller benmel i plantejorden, så skal plantejorden blandes rigtig godt før du drysser rootBooster på planten og sætter planten/klumpen ned.

RootBooster  kan med fordel gives til planter der allerede er plantet, men som du synes ikke er kommet særlig godt fra start og hænger lidt med ‘ørerne’. Med spade, hakkejern el. lign. laver du en rille rundt om planten uden at du beskadiger rødderne. I rillen stikker du nogle huller med din gravegreb, drys granulatet  ned i hullerne, læg jord på og vand godt bagefter.

BESTILLING:  

Husk  at bestille i god tid, så du altid er sikker på, at du har  rootBooster, når du skal plante eller omplante, eller hvis nogle trænger til ”et skud vitaminer” efter vinteren.

2019  prisen ser således ud:

Du bestemmer selv hvordan vi skal sende din rootBooster. Vi sender enten som brev med Post Nord, eller som pakke med GLS, enten som selvhenter eller til din gadedør. (Selvhenter betyder, at du henter den på et udleveringssted tæt på din bopæl).  Når vi har din E-mail adresse samt mobil telefonnummer modtager du en SMS fra GLS om, hvor og hvornår du kan hente pakken) Når du viser din SMS på udleveringsstedet får du din pakke udleveret.

RootBooster er pakket i portioner så du får mest muligt for portoen.

Vi advarer mod Quick brev, det tager ofte op til en uge inden pakken er fremme.

450 gram (rækker til  9-10 planter) koster kr. 60,00 + fragt, i alt  kr. 120,00, som brev (op til 5 dages levering)  og 147 kr. som Q-brev,  kr. 99,00 som selvhenter, og til døren koster den kr. 118,00.

900 gram (rækker til 18-20 planter) koster kr. 100,00 + fragt, i alt  kr. 160,00 som brev (op til 5 dages levering)  og 187 kr. som Q-brev,  kr. 139,00 som selvhenter, og til døren koster den kr. 158,00.

1800 gram (rækker til 38-40 planter) koster kr. 200,00 + fragt, i alt  kr. 260,00 som brev (op til 5 dages levering)  og 287kr. som Q-brev,   kr. 249,00 selvhenter, og til døren koster den kr. 268,00.

2700 gram (rækker til 56-60 planter) koster kr. 300, 00 + fragt, i alt 349,00 som selvhenter, og til døren koster den 368,00. NB. Sendes kun med GLS.

Større portioner efter aftale.

Sådan bestiller du:

Send en e-mail til egj@post1.dknet.dk  med navn, adresse og mobil telefonnummer, samt hvor meget rootBooster vi skal sende til dig.

Samtidig betaler du beløbet til MobilePay 2086 9670 eller du overfører det samlede beløb via netbank til konto nr. 9692   044 14 10123,  så sender vi pakken så hurtigt som muligt. Betaler du fra udlandet så skal du benytte: SWIFT : DABADKKK,     IBAN: DK3830000441410123.

Rigtig god fornøjelse 

Birthe og Ernst Jensen

Gedeager 12 – Ø. Vedsted  –  6760 Ribe.

Tlf. nr. 7542 1834 –  (bedst formiddag)

Comments are closed