Foredrag

Birthe og Ernst holder foredrag i hele Danmark.

“Rosernes smukke selskab”,  er overskriften på Birthes foredrag. Du får masser af ideer og inspiration til at klæde roserne på, så de tager sig endnu smukkere ud.

“Hvordan lykkes jeg med roser”  Er titlen på Ernsts  hoved foredrag,  det er det han allermest brænder for. Her bliver der gået grundigt til værks, så tilhørerne får fuldstændig styr på alle de basale ting omkring rosendyrkning. Foredraget varer 2 1/2 time effektiv tid. Herefter kan der stilles spørgsmål så længe publikum ønsker. Måske kender du allerede Ernsts bog “Et liv med roser” som nu er trykt i tre oplag, så ved du hvad han står for.  Vi medbringer bogen, som sælges til favørpris, endvidere medbringer vi rootBooster, mikrobiologisk plantestarter og opbindingsbånd, til salg.

“Rosernes fortryllelse” er Ernsts nye foredrag. Det er et overflødigshorn med de smukkeste billeder, alle forsynet med rosernes navne. Alle roser vises som hel busk og et nærbillede af blomsten. Roserne er opdelt i moderne roser, Austin roser, slyngroser og historiske roser. Forud sendes til arrangøren, en fil med en liste over alle roserne, så tilhørerne kan følge med og lave notater under foredraget. Foredraget varer ca. 2 timer.

Alle foredrag er informativt opbygget i Power Point, og  afsluttes med en lille film med underlægningsmusik  af  syv minutters varighed, hvor vi tager jeg med en tur rundt i vores egen have.

Vi medbringer selv AV-udstyr og højttaleranlæg, hvis ikke der i lokalet er et lærred på mindst 2 x 2 meter, så medbringer vi vores eget.

Vi  leverer viden og glæder til det danske havefolk.

 

 

Comments are closed.